Om os

Jeg hedder Bettina og det er mig der står bag A Knitters World. Jeg er gift med Uffe og sammen har vi to dejlige børn. Jeg er uddannet fårehyrde men blev allergisk overfor landbruget og tog en overbygning på min uddannelse som Jordbrugsteknolog som kort fortalt betyder, at jeg kan rådgive landmændende om hvordan de passer deres dyr bedst.

Men skæbnen ville, at vores datter blev diagnosticeret med adhd og aspergers og vores søn med adhd. Dette væltede vores billede af den perfekte familie og jeg blev nødt til at være den, der blev hjemme og tog sig af børnene. Uffe er selvstændig indenfor dambrugs sektoren og så er det ikke nemt at tage alt af kalenderen for at gå hjemme.

Jeg begyndte at strikke da børnene blev diagnosticeret, da jeg fandt ud af, at jeg måtte have noget, der kunne afstresse mig. Det var så her, min mor lærte mig at strikke. Efter et par måneder hvor jeg ofte tog op til min mor, fordi jeg havde tabt en maske eller lignende, fandt jeg ud af, at youtube var en genial kanal. Herefter gik det stærkt og de første bluser, tæpper og diverse vinterstrik kom hurtigt af pindene.

Efter nogle års kamp kom begge børn på special skole og så varede det ikke længe før, der var styr på mange ting i hjemmet. Dette var mit kald til at komme videre og jeg fik job som kontor mus i min mands firma. At arbejde med fisk er fint....... men min drøm var og er strik og derfor valgte jeg at springe ud i det og startede op med at farve garn. Efter nogle kurser kørte det og min korte tid på tegneskole i København, kunne pludselig bruges til noget,

Efter en årrække med webshop valgte vi i 2021 at åbne en fysisk butik. Dette blev muligt for os, fordi vi valgte at bygge vores eget hus og så passede det jo fint med lige at bygge lidt til således, at jeg havde mit eget farveri og en lille butik/ showroom, som idag er åben efter aftale.

Kvalitet frem for kvantitet er mit motto. Kvaliteten betyder alt for mig. Det er træls at købe en masse garn, hvis farven ikke holder eller den fx smitter af. Alt mit garn er farvet med syrefarver og jeg garanterer for lys-, vaske- og gnideægte farve og jeg giver pengene retur, hvis andet opleves.

Eftersom jeg har udviklet denne allergi, syntes jeg, at det var en selvfølge, at få garn hjem som jeg kunne tåle og dermed også andre kunne tåle. Så med undtagelse af ganske få produkter, så er det meste af mit garn mere eller mindre allergi venligt. Jeg har gode tilbagemeldinger fra folk, som har hånd eksem og ikke har strikket i flere år og som pludselig nu kan strikke, når de strikker i mit cashmere, yak eller camel garn.

Så her er jeg og her er min verden. Jeg håber, at i kan lide mit garn lige så godt som jeg kan og jeg håber, at i kan finde noget lækkert til jeres strikke projekter.

 

Go strikke lyst !

Bettina